Voeding uitmeten

Voeding, supplementen en andere producten testen m.b.v. de Connectie-sensor.

Met de Connectie-sensor kan ik voeding, supplementen en andere producten testen, zoals producten van holistisch praktijk Den Hoek. Veel klachten komen voort uit verkeerde voeding. Er is zoveel te verkrijgen aan voer- en supplementen. De één wordt nog meer aanbevolen dan de ander, maar hoe weet jij nu wat goed is voor je dier. Niet elk dier heeft immers dezelfde behoeften.

Ik kan dit voor je uittesten met behulp van de Connectie-sensor. Elk mens, dier kortom alle materie zendt subtiele, energie (trilling) uit, zo ook voeding. Met de Connectie-sensor kan ik deze energieën meten. De ring aan het eind van de Connectie-sensor, de Ankh, versterkt de energie die in de ring komt 700-800 keer waardoor ik de energie waar kan nemen.

Als mens heb je misschien wel eens ervaren dat je heftig kunt reageren op bepaald voedsel. Dit voedsel zul je dan niet zo snel nog eens eten. Zo is het ook met dieren. Bepaald voedsel past wel bij je dier en bepaald voedsel niet, ook per jaargetijde kan dit anders zijn. Wij mensen eten ook niet het hele jaar door hetzelfde. Zo kan het ook voor een dier van toepassing zijn dat je hem/haar in de zomermaanden anders voert dan in de wintermaanden. Door voeding en/of supplementen uit te testen, ontstaat er een match of geen match. Alles op basis van energietrilling. Het werkt als het ware als een magneet. Het trekt aan of het stoot af.

Door je dier voeding te geven wat op dat moment past bij de trillingsfrequentie van het lichaam kun je energieblokkades of stagnaties voor zijn of zelfs voorkomen.

Energetisch onderzoeken en behandelen m.b.v. de Connectie-sensor.

Tevens kan ik de Connectie-sensor inzetten als diagnostisch instrument. Ik onderzoek het lichaam energetisch op verstoringen, blokkades en problemen. Dit onderzoek richt zich op de energie van lichaam en geest. Een kleine blokkade kan direct energetisch behandelend worden. Hiermee zorg ik ervoor dat de energie weer vrij kan gaan stromen en het zelf genezend vermogen weer op gang kan komen. Pas na het stellen van de juiste diagnose kan in een vervolg consult uitgebreider behandeld worden. De Connectie-sensor is ontwikkeld door Eric Laarakker van holistisch dierenartspraktijk Den Hoek.