Gezondheidsscan mens & dier

NES Health gezondheidsscan

Wat is een gezondheidsscan?                                         

NES Health is een scan van het energieveld wat om ons heen aanwezig is. Deze revolutionaire nieuwe manier van scannen is op basis van kwantum technologie en biofysica ontstaan, uit meer dan 30 jaar onderzoek vanuit Westerse en Oosterse geneeskundige inzichten.

Het energie- en informatieveld oefent invloed uit op de biologie van het lichaam: een hoofdbesturingssysteem voor alle fysiologische functies.

De NES Health scan geeft prachtig weer waar in het energieveld een blokkade of verstoring zit. Het biedt de mogelijkheid om de gezondheid te analyseren, corrigeren en te ondersteunen. Het is een krachtig systeem ter bevordering van het totale welzijn van mensen en dieren (honden, katten en paarden).

Ik ben volledig gecertificeerd en gekwalificeerd om als therapeut met het NES Health systeem voor zowel mens als dier te mogen werken.

Nes Health biedt onder andere hulp bij de volgende gezondheidsklachten:

 • Slapeloosheid
 • Pijn klachten (gewrichten / spieren)
 • Migraine / hoofdpijn
 • Allergieën
 • Eczeem / huiduitslag
 • Maag- en darmklachten
 • Geheugenproblemen
 • Stress / overspannen / depressie / burn-out
 • Hormonale problematiek / Menopauze
 • Autisme
 • ADD / ADHD
 • Hooggevoeligheid
 • Bedplassen
 • Leer en gedragsproblemen (ook voor kinderen)
 • Chronische vermoeidheid
 • Bloedsuikerspiegel problemen
 • Zenuwstelsel aandoeningen
 • Enzovoort….

Stap1:

Scan door middel van de ProVision Software.

De software geeft een analyse van 150 (sub)systemen in het lichaamsveld (energieveld) en laat via een gedetailleerd grafisch overzicht zien waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie- en energie verliest.

Dit is niet belastend of schadelijk voor de gezondheid. De software toont de zwakste schakel in het lichaamsveld. De software is gebaseerd op meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek. Met deze geavanceerde apparatuur is het mogelijk om verder te kijken dan alleen fysische symptomen.

Met de miHealth en Infoceuticals versterk je het lichaamsveld en daarmee wordt het genezend vermogen
geoptimaliseerd en is het lichaam steeds beter in staat zelfgenezend te werken.

De NES methode is een holistische methode, gericht op het harmoniseren van het lichaamveld met als gevolg het bevorderen van de gezondheid.

Stap 2:      Eerste herstel met de miHealth

Na de scan volgt stap 2, een eerste herstel van de energieblokkades met de miHealth.

De miHealth is een krachtig, medisch gecertificeerd behandelapparaat en is uitgebreid klinisch onderzocht en getest. Het maakt gebruikt van pulserende elektromagnetische veldtherapie (PEMF). Het activeert de energie- en informatiestroom zodat deze weer op de juiste wijze door het lichaam kan stromen waardoor blokkades, pijnklachten, stress, angst ed zullen afnemen en zelfs verdwijnen.

De blokkades die uit de scan naar voren komen worden één voor één op de miHealth gezet. Iedere therapiefunctie duurt enkele minuten.

Kort gezegd:

het verbetert de communicatie tussen lichaamscellen,

welke nodig zijn voor een gezond lichaamsveld.

Stap 3:      Herstel met de infoceuticals

De volgende stap na de mi-Health behandeling is de behandeling met de infoceuticals (flesjes).

De ProVision software geeft op basis van de scan een advies welke infoceuticals je op dat moment nodig hebt voor herstel. De infoceuticals bevatten de benodigde informatie, waarmee je op celniveau blokkades en verstoringen corrigeert. De infoceuticals worden 30 dagen lang ingenomen. Hiermee wordt het lichaamsveld weer teruggebracht in zijn oorspronkelijke staat (= de bleuprint waar meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek naar gedaan is).

De infoceuticals zijn dopingvrij en kunnen volledig veilig gebruikt worden naar andere medicatie, dieetvormen, kruiden, supplementen etc.

Na drie weken volgt een nieuwe scan. Samen met u worden de resultaten uit de tweede scan vergeleken met de eerste scan en zal het behandelprotocol bijgesteld worden. U zult merken dat andere onderdelen van het lichaamsveld prioriteit krijgen om bijgestuurd te worden. Dit is eerst nodig voordat u later in een herstelfase van het energieveld terecht kan komen. Afhankelijk van de verstoringen in het lichaamveld dient u rekening te houden met een behandeling van enkele maanden.

Nes gezondheidsscan voor paarden & andere dieren

NES Performance System is een krachtig systeem ter bevordering van het totaal gezondheid van honden, paarden en katten. De scan geeft prachtig weer waar, in het energieveld een blokkade of verstoring zit. Het biedt de mogelijkheid om de gezondheid te analyseren, corrigeren en te ondersteunen.

Ook dit gebeurt, net als bij de mens, door middel van de ProVision scan software, de behandeling met het medisch gecertificeerde device: de miHealth en het herstel van lichaamscellen met de Infoceuticals.

Een goed werkend lichaamsveld is essentieel voor een goede gezondheid!

Met de NES scan geeft u uw dier een stem. De NES ProVision software brengt naast blokkades in het energetisch lichaamsveld ook de verstoring op hersenniveau in beeld. Door de scanresultaten met u te bespreken krijgt u veel inzicht in het gedrag van uw dier en/of hoe het komt dat uw dier niet lekker in zijn vel zit.

U zult versteld staan van de resultaten die voortkomen uit de scan en de daaruit voortvloeiende behandeling. De Groene Vingers adviseert u dan ook om elke half jaar een lichaamsscan te laten maken om problemen met lichaam en psyche voor te zijn. Dit zou u mogelijk kunnen behoeden voor (hoge) dierenartskosten

Belangrijk!

Uw (dieren)arts en/of medisch specialist zijn de eerst verantwoordelijke in de gezondheidszorg.

De instructies en adviezen van De Groene Vingers staan een bezoek aan een dierenarts / medisch specialist dan ook niet in de weg.

De Groene Vingers staat open voor een samenwerking met reguliere dierenartsen / medisch specialisten.

Is uw dier accuut of ernstig ziek raadpleeg dan altijd eerst uw dierenarts.

Soms kan het nodig zijn om de klacht eerst regulier te behandelen voordat u een consult bij De Groene Vingers aangaat.

Dit consult zal nooit een vervanging zijn van een dieren(arts) consult.