Aanleg

In het verleden hebben wij tuinontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen waren toegerust op uw tuinwensen en u werd persoonlijk door ons betrokken wij de uitvoering van het ontwerp. Momenteel richten wij ons meer op het onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven. Naast onderhoud aan uw tuin is het ook mogelijk om door ons uw gazon aan te laten leggen. Tevens plaatsen wij beschoeiingen, houten- en kunststof terrassen.
Aanleg van houten- en kunststof terrassen

Wilt u extra sfeer aanbrengen in uw tuin dan kan dat heel goed door middel van een hardhouten terras. Of het nu een terras aan het water is of bij u aan het huis, het maakt niet uit want hout straalt rust en eenvoud uit. Overal in de tuin kan een extra accent met hout toegepast worden.

Een vlonder/terras maken wij van hardhout, dit is een duurzaam materiaal dat jarenlang plezier garandeert. Zeker wanneer u het hardhout 1 x per jaar in speciale olie zet behoudt het haar mooie diepe kleur en vergrijst het minder snel. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen over naar een terras van kunststof materialen. Het voordeel ten opzichte van hout is dan u bij een kunststof terras een gewenste kleur kunt uitkiezen. Een kunststof terras is zeer gemakkelijk schoon te maken en behoud zijn kleur.

Aanleg van beschoeiingen

Om het wegspoelen van de grond tegen te gaan biedt een beschoeiing de oplossing. Ook kan ook mogelijk zijn dat u, uw tuinoppervlakte wilt vergroten door een schuin talud recht te maken en het zo bij uw tuin te betrekken. Alles is mogelijk met een beschoeiing. Een beschoeiing kan bestaan uit palen met horizontale planken en/of een damwandbeschoeiing. Een damwandbeschoeiing zijn planken met mes en groef welke verticaal de grond in worden gedrukt. Beide methoden kunnen door ons gerealiseerd worden, dit is mede afhankelijk van uw wensen en de grondslag waar u woont. Graag informeren wij u welke mogelijkheden bij u van toepassing zijn.